Chihuahua's

Ik woon met mijn man en 2 dochters in Baak. De oudste is inmiddels uit huis maar nog zeer betrokken.
In 2010 kocht ik mijn eerste Chihuahua, Rosario, op verzoek van mijn oudste dochter. Zij was de eerste en iedereen was dol op haar. Al gauw verging het ons zoals de meesten die een Chihuahua in huis krijgen, er volgden er meer.

Logo DNA profileDe Chihuahua staat bekend om zijn moedige pittige karakter en ze staan zonder angst of terughoudendheid in het leven. Sinds 2011 fok ik uit liefhebberij af en toe een nestje Chihuahua's uit weloverwogen combinaties. Mijn doel is een Chihuahua volgens de rasstandaard van de Nederlandse Chihuahua Club te fokken. Een mooi appelhoofdje met een korte stop, een goed 6/6 schaargebit, een stevige rug en goede staartaanzet en dat alles juist geproportioneerd maar bovenal GEZOND. Al mijn honden hebben een FCI stamboom.

Mijn honden leven gewoon bij ons in huis en lopen vrij rond. Zij delen ons huis en ons leven en gaan overal mee naartoe.

Om mijn honden neutraal te beoordelen neemt mijn oudste dochter jaarlijks deel aan een aantal nationale en internationale shows.

Ik heb niet iedere maand pups te koop want ik fok met mijn hart en verstand maar bovenal verantwoordelijk. Bij mijn teefjes zoek ik altijd naar de juiste reu met mijn doel voor ogen. Als ik een pup verkoop dan is het een deel van mijzelf. Daarom vind ik het belangrijk dat ik de potentiƫle kopers leer kennen en een beeld kan krijgen waar mijn pup terecht gaat komen en wat uw doel is.

Mocht u interesse hebben in een pup van ons dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en uzelf net zo uitgebreid voorstellen als ik hierboven heb gedaan.

kennelregistratie RvB


Alle foto's en tekst vallen onder copyrecht. U mag onze foto's alleen gebruiken met onze uitdrukkelijke toestemming.