Labradors

Ik woon met mijn man en 2 dochters in Baak. De oudste is inmiddels uit huis maar nog zeer betrokken.
In 2010 kocht ik mijn eerste Chihuahua, Rosario, op verzoek van mijn oudste dochter. Zij was de eerste en iedereen was dol op haar. Al gauw verging het ons zoals de meesten die een Chihuahua in huis krijgen, er volgden er meer.

Logo DNA profile

Toen we naar Baak verhuisden, kregen we onze eerste Labrador. Onze jongste wilde graag weer een grote hond en voor de Chihuahua's was het goed dat er een grote hond in huis kwam. 

Zo kwam Ariel bij ons. Van Ariel hielden we een nakomeling aan en kochten we nog een paar dames om een goede basis te hebben voor onze Labrador fok. Om ervoor te zorgen dat ze ons leven kunnen blijven delen, houden we het bij de teven die we hebben. Wij zijn lid van de LKN.

Ik heb niet iedere maand pups te koop want ik fok met mijn hart en verstand maar bovenal verantwoordelijk. Bij mijn teven zoek ik altijd naar de juiste reu met mijn doel voor ogen, gezonde, stabiele honden. Als ik een pup verkoop dan is het een deel van mijzelf. Daarom vind ik het belangrijk dat ik de potentiƫle kopers leer kennen en een beeld kan krijgen waar mijn pup terecht gaat komen en wat uw doel is.

Mocht u interesse hebben in een pup van ons dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook als u een herplaatser zoekt dan kunnen we u mogelijk helpen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

kennelregistratie RvB


Alle foto's en tekst vallen onder copyrecht. U mag onze foto's alleen gebruiken met onze uitdrukkelijke toestemming.